Bennie Bruggink wint seniorentoernooi 2020

Winnaar Bennie Bruggink te midden van Henk Jansen en Han Mellendijk


Bennie Bruggink uit de Heurne is winnaar geworden van het zevende biljarttoernooi voor senioren, mede georganiseerd door BV Ons Huis. In een spannende en goed bezochte finale werd Henk Jansen uit Dinxperlo verslagen. Han Mellendijk werd derde. Het toernooi werd overdag gehouden in sportcafé de Peppel in de maand januari en kende 42 deelnemers.

Prijsuitreiking seniorentoernooi 2020 door Bert veldhuis

Openingsstoot van het toernooi door de titelverdediger Hans Schoppers


De prijsuitreiking werd verzorgd door medeorganisator Bert Veldhuis, die de wisselbeker mocht overhandigen, en zichzelf mocht uitroepen tot meest productieve speler met een score van 98.37%. Titelverdediger Hans Schoppers kwam deze editie niet verder dan de 6e plaats. Het toernooi omvatte 113 wedstrijden met een toernooigemiddelde van 1,269. Theo Freriks speelde het hoogste partijgemiddelde met een moyenne van 4,58 over 12 beurten. De hoogste serie van 23 werd gespeeld door Aaltenaar Johan Bouwmeester. Frans Rengelink en Willem Veenstra wisten respectievelijk beslag te leggen op een keurige 5e en 7e plaats van de 42 deelnemers.

Verliezend finalist, maar een verdienstelijke 2e plaats voor Henk jansen

Dankzij een mooie losbander werd een keurige 7e plaats veiliggesteld door Willem Veenstra


Wedstrijdleider Bert Veldhuis was na afloop tevreden over het verloop, maar sprak de wens uit dat de organisatie volgend jaar minder wordt geconfronteerd met wedstrijdverschuivingen, maar is ervan overtuigd dat door het succes bij een nieuwe editie meer deelnemers van de partij zullen zijn.

Eindrangschikking seniorentoernooi 2020:

WinnaarBennie Bruggink
Nummer 2Henk Jansen
Nummer 3Han Mellendijk
Nummer 4Wim Arentsen
Nummer 5Frans Rengelink
Nummer 6Hans Schoppers
Nummer 7Willem Veenstra
Nummer 8Stan Willemsen

Met dank aan Han Rutgers voor de tekstbijdrage en Frank Vinkenvleugel voor de foto’s.