Hans Schoppers wint seniorentoernooi 2019

Winnaar Hans Schoppers ontvangt de beker van Bert Veldhuis onder toeziend oog van Bennie Stegeman


Het Senioren Biljarttoernooi editie 2019 is gewonnen door Hans Schoppers, na winst in de finale op Micha Milojevic. Aan dit toernooi namen 45 biljarters deel uit voornamelijk de gemeente Aalten en Oude IJsselstreek maar ook uit Ruurlo, en werden maar liefst 118 wedstrijden gespeeld op drie tafels. In eerste instantie vanuit een poule-systeem maar na vier of vijf wedstrijden werd het toernooi voortgezet met een knock-out-systeem.

Bennie Stegeman overhandigt de beker aan Micha Milojevic voor het behalen van een fraaie 2e plaats


De finale die onder leiding stond van KNBB-arbiter Cor Zorn werd gespeeld door Hans Schoppers tegen Micha Milojevic in een goed bezet sportcafé. Na een spannende wedstrijd trok Hans Schoppers aan het langste eind en nam volledig verdiend de wisselbeker van de voorzitter van het district Berkel & Slinge, Bennie Stegeman en organisator Bert Veldhuis in ontvangst. De derde plaats was voor Frans Rengelink, die in de kleine finale Han Rutgers versloeg.

De vier spelers van de halve finales


De hoogste serie tijdens het toernooi kwam van de hand van Johan Bouwmeester uit Aalten met 23 caramboles en Benno Vrieze had het hoogste partijgemiddelde, namelijk 6,66 moyenne.

Eindrangschikking 2019:

WinnaarHans Schoppers
Nummer 2Micha Milojevic
Nummer 3Frans Rengelink
Nummer 4Han Rutgers
Nummer 5Sjef Kemperman
Nummer 6Tonnie Icking
Nummer 7Günther Hormes
Nummer 8Ben Icking

Met dank aan Frank Vinkenvleugel voor de foto’s.