Lidmaatschap en lid worden


BV Ons Huis is een actieve biljartvereniging die onder de vlag van de KNBB uitkomt in district Berkel&Slinge. Naast actieve competities, waaraan in seizoen 2023/24 door 5 teams wordt deelgenomen in de spelsoorten libre en kader, heeft de vereniging ook een aantal grijze leden. De reguliere KNBB competitie betreft avondwedstrijden die doordeweeks zowel uit als thuis vanaf 19.30u worden gespeeld, verdeeld over de Achterhoek. Momenteel hebben we tegen de 40 leden.

In onze thuislocatie hebben we 3 wedstrijdbiljarts in het formaat 230×115 cm van Wilhelmina ter beschikking. Deze worden in goede harmonie gedeeld met nog twee verenigingen binnen onze muren, namelijk de biljarters van Sportcafé de Peppel en Seniorenbiljartvereniging De Vriendenkring, welke beiden ca. 20 leden hebben. Onze eigen zgn. “grijze” leden spelen een onderlinge competitie op de woensdag- en vrijdagmiddag.


Contributie voor het seizoen 2023/24 is door het bestuur onveranderd vastgesteld op € 70.- per persoon, hetgeen tevens deelname mogelijk maakt aan de KNBB competitie. Ook voor steun- of grijze leden bestaat er de mogelijkheid lid te worden tegen een gereduceerd bedrag a € 50.- per persoon. In alle gevallen wordt u als betalend lid jaarlijks uitgenodigd deel te nemen aan onze ledenvergadering, clubkampioenschap en feestavond. Dit geldt ook voor ereleden en leden van verdienste. In alle gevallen beslist het dagelijks bestuur over de daadwerkelijke acceptatie na aanmelding van een nieuw lid. Uiteraard kunt u onze vereniging ook vrijblijvend komen bezoeken en wilt u eens een avondje of middag sfeer komen proeven, dan bent u van harte welkom. Meer over onze historie leest u HIER.