20 augustus: 10 over rood toernooi + BBQ

Zoals reeds aangekondigd op onze laatste algemene ledenvergadering organiseren we zaterdag 20 augustus a.s. onze jaarlijkse feestdag/avond in Sportcafé de Peppel. Onze leden kunnen naar keuze deelnemen aan een 10 van rood toernooi en/of de aansluitende BBQ, waarvoor ook eventuele partners vanaf ca. 18u zijn uitgenodigd. De kosten vanaf 18u neemt BV Ons huis voor haar rekening, evenals een welkomstdrankje voor de deelnemers aan het toernooi.

Zaterdagmiddag zullen we vanaf ca. 14u poulewedstrijden spelen met rond 18u een BBQ of een Buffet (afhankelijk van de weersomstandigheden) en om ca. 19.30 uur de finale van het 10 over rood toernooi met aansluitend een gezellig samenzijn. Hopelijk speelt het weer mee en kunnen we hiervoor gebruik maken van het terras.

Regels houden we heel simpel, vanaf 9 punten van rood sta je vast, en het laatste punt dient met een voorbander van rood gemaakt te worden of een driebander van rood. Raak je voordat je de 9 punten hebt behaald de witte dan begin je weer bij nul. Een lager geklasseerde speler mag telkens de partij beginnen en de tegenstander krijgt tevens de nabeurt. Winst levert 2 punten op en een gelijkspel 1 punt. De 6 finalisten spelen de halve finales in 2 poules van 3 spelers, met eindstand o.b.v. behaalde punten – behaalde caramboles – eventuele extra beslissingspartij. De winnaars daarvan spelen de finale in een best of 3.

Alle leden ontvangen per mail een persoonlijke uitnodiging waarin opgegeven kan worden of men alleen deelneemt aan het toernooi, en/of aan de BBQ en of een eventuele partner vanaf 18u ook van de partij is. Los daarvan mag ook gemaild worden naar: c.tebeest@bvonshuis.com

Een verslag van het laatste toernooi in 2021 vind je HIER.