3 jubilarissen op geslaagde feestdag

Onze jubilarissen Bert Veldhuis, Hans Obbink en Harry Mateman (foto met dank aan Frank Vinkenvleugel)


Zaterdag 10 juli stond in het teken van onze jaarlijkse ledenvergadering, de huldiging van 3 jubilarissen, het afscheid van Han Rutgers als aftredend bestuurslid en een gezellige afsluitende barbecue. Om 14u verzamelden de leden zich in het sportcafé om de jaarlijkse ledenvergadering te houden. Deze verliep vlotjes onder leiding van voorzitter Jan Kingma, waarbij tevens Ronny Geven als ondersteunend penningmeester was aangeschoven om de begroting en financiële jaarcijfers toe te lichten.

Het bestuur van BV Ons Huis met aanvullend Ronny Geven voor de verhinderde Eric Salemink

 

In de vergadering werd door het bestuur onze dank en waardering aan Han Rutgers uitgesproken voor het vele werk dat hij als aftredend bestuurslid voor onze vereniging heeft betekend. Uit handen van Corine Ratering en Cor Zorn werd een mooie bos bloemen overhandigd. Als één van de hoogtepunten noemde hij zelf zijn radio interview met Optimaal FM verleden jaar, welke je HIER kunt beluisteren, en waarin Han zijn PR vaardigheden optimaal kon benutten. Gert Jan Frericks werd benoemd als opvolger van Han in de functie van secretaris. Hij treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader Wim, die in het verleden tevens bestuurslid is geweest. Helaas was Gert Jan deze dag zelf verhinderd.

Bloemen voor aftredend bestuurslid Han Rutgers, overhandigd door Cor Zorn

 

Tijdens de pauze kon met aangenaam weer op het terras worden genoten van de door het bestuur geregelde snacks en krentenweggen. Hierna was het de beurt aan het bestuur om 3 jubilarissen in het zonnetje te zetten die ieder liefst 25 jaar lid zijn van onze vereniging, namelijk: Bert Veldhuis, Harry Mateman en Hans Obbink. Ook zij kregen bloemen aangeboden. Tevens was Frank Vinkenvleugel uitgenodigd om foto’s te nemen voor een publicatie in De Band, klik HIER om deze te bekijken.

Na het sluiten van de vlot verlopen vergadering werd het buitenterras al snel weer in beslag genomen en kon aansluitend van de BBQ gebruik gemaakt worden, waarvoor tevens de partners van onze leden uitgenodigd waren. Deze was zoals gebruikelijk weer prima verzorgd door Joop Peppelman en zijn medewerker. De weersomstandigheden bleven uitstekend en de de gezellige avond kon worden afgesloten met een potje biljarten en een hapje en een drankje.

Klik op een foto in de galerij om deze te vergroten en om te kunnen bladeren < >

Een overzicht van eerdere jubilarissen van BV Ons Huis vindt u HIER