Biljartclub Dinxperlo genoemd bij Jinek

Deze week besteedde de talkshow van Jinek in dit item aandacht aan het aanstaande vertrek van politicus Geert Dales, huidig partijvoorzitter van 50Plus. Hij ging hierbij in op het besturen van een vereniging en maakte een in onze ogen onterechte, maar zeker niet minder ludieke, verwijzing naar de Biljartclub uit Dinxperlo.

Fragment uit Jinek, © RTl4


Geert Dales is in het verleden o.a. burgemeester van Leeuwarden geweest, alwaar onze voorzitter Jan Kingma heeft gewoond en gebiljart. We vermoeden dat Jan hem daar als districtsarbiter heeft afgeteld op het groene laken en dit dé kans was op vergelding. Wellicht werd hij geïnspireerd door het logo van Jinek, welke toch verdacht veel wegheeft van een biljartbal.

Telt Jan hier onterecht een bal af?

We weten natuurlijk niet of hiermee BV Ons Huis wordt bedoeld, maar feit is dat ons bestuur en onze PR afdeling de laatste jaren zeker niet heeft stilgezeten. Sterker nog, wij denken dat Geert Dales met zijn afscheid tijd wil vrij maken om deel te nemen aan ons eerstvolgende seniorentoernooi. Een formele uitnodiging, al was het maar voor de openingsstoot, is reeds zijn kant op gegaan!

Toevoeging maandag 4 mei: het secretariaat van ons ministerie heeft een ontvangstbevestiging gestuurd van onze formele uitnodiging aan het adres van Geert Dales, en regionaal mediacentrum Regio8 heeft hier kennelijk lucht van gekregen en onderstaand artikel geplaatst op de website van www.regio8.nl:

Artikel op www.regio8.nl