Ons Huis Biljartquiz: win een leuke prijs


Quizmaster Rudi Lieftink heeft samen met Christiaan te Beest een quiz samengesteld bestaande uit 20 tekstvragen en foto’s met meerkeuze antwoorden. Elk juist antwoord levert een punt op en de inzenders met de meeste juiste antwoorden maken kans op een prijs. Invullen gaat heel makkelijk via een druk op de knop. Iedereen mag deelnemen, dus ook biljartliefhebbers die geen lid van Ons Huis zijn.

Als prijzen hebben we o.a. een prachtige keutas van Karma t.w.v. € 47.95, een tegoedbon t.w.v. € 20.- die u kunt besteden in Sportcafé de Peppel, 4x een kwartaalpas waarmee u biljartvideo’s kunt bekijken op Kozoom en een uur biljartles van Franko Speldekamp.

Meedoen is mogelijk tot zondag 28 februari en de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Het merendeel van de antwoorden zijn in allerlei bijdragen op deze site terug te vinden.

Indien u een 2e scherm opent met de site van BV Ons Huis kunt u daar ondertussen zoeken naar de juiste antwoorden. U kunt meerdere keren meedoen tot een max. van 3, doch de inzending waarmee u de meeste punten heeft behaald telt éénmaal mee in de eindstand. Uw score is aan het eind zichtbaar, maar de eindstand volgt begin maart.


Start onderstaand de quiz en vul aan het eind uw naam en e-mailadres in