Inschrijving Clubkampioenschap 2023 gestart

Ook dit jaar organiseren we weer het traditionele clubkampioenschap voor huidige, nieuwe en grijze leden van BV Ons Huis. Titelverdediger 2022 is Wilfried Ebbers. Er wordt individueel gespeeld in poules volgens het tien punten systeem, conform het laatst gespeelde aantal te maken caramboles in de reguliere competitie of Kerst- of Seniorentoernooi. Voorronden worden gespeeld vanaf maandag 15 mei en aansluitend de (halve) finales eind juni.


Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 3 mei a.s.

Dit kan door te mailen naar c.tebeest@bvonshuis.nl of geef het formulier af aan de bar bij Joop Peppelman.


We spelen net als voorgaande edities 2 wedstrijden per speler per avond met als streven om iedereen een gelijk aantal wedstrijden te laten spelen, eventueel derhalve met een extra willekeurige dubbele wedstrijd. In overleg met eventuele tegenstander van >100 caramboles is spelen op 70% mogelijk net zoals bij vorige edities.

Poulewedstrijden worden in principe gespeeld op maandag t/m vrijdag, en alleen een enkele zaterdag indien het schema dit verlangt. Aanvangstijd doordeweeks 19.00 uur. Definitieve opzet is afhankelijk van deelnemers en beschikbare speeldagen en kan daardoor nog wijzigen, maar wordt tijdig aan u kenbaar gemaakt in het speelschema.