Jan Kingma blij met beterschapwensen


Zoals jullie wellicht hebben vernomen heeft onze gewaardeerde voorzitter Jan Kingma de laatste jaren het nodige aan fysieke malheur voor de kiezen gekregen. Een aantal weken geleden is hij wederom geopereerd, en dit maal gedurende een 5 uur durende ingreep aan zijn rug in Nijmegen. Deze was zeker niet vrij van risico’s en hij was dan ook zeer blij dat deze ingreep geslaagd is. Momenteel is hij aan het revalideren in St. Antonia in Terborg.

Dit gaat nog wel even duren, te meer daar de eerste medicatie onvoldoende aansloeg om met de geplande revalidatie te kunnen beginnen. Dit is ondertussen gewijzigd en Jan blijft positief en spreekt zelfs de hoop uit nog een aantal wedstrijden met zijn team mee te kunnen spelen dit seizoen. Dat is wellicht nog wat voorbarig, maar zijn team Ons Huis 5 blijft ondertussen de overwinningen aaneenrijgen en voert als trotse koploper de ranglijst aan van poule C3-C. Dit is mede te danken aan de inzet van enkele invallers de afgelopen weken.

Jan heeft ons verzocht via deze weg iedereen alvast te bedanken voor alle medewerking en steun die hij heeft gehad, o.a. via de mail/app, telefoontjes, kaarten en bezoek. Dit doet hem goed en hij hoopt ons allemaal op korte termijn weer te zien. Via deze weg wensen we Jan een spoedig herstel toe.