Jubilarissen gehuldigd tijdens ALV

Afgelopen zaterdag 21 mei stond onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gepland, kortweg ALV genaamd. Tijdens de vergadering werden door ons bestuur een 2-tal leden gehuldigd die liefst 25 jaar lid van onze vereniging zijn, namelijk Eric Salemink en Olaf ter Horst. Door onze wedstrijdsecretaris Cor Zorn werd aan beiden een fraaie bos bloemen overhandigd. Een overzicht van eerdere jubilarissen vind je HIER.

Klik op een foto om te vergroten en te bladeren < >

De vergadering was door het bestuur, onder leiding van voorzitter Jan Kingma. goed voorbereid. Dankzij de inbreng van onze leden werden de agendapunten vlot afgevinkt, uiteraard wel met nog diverse uit te voeren actiepunten. Bij deze nog een dank aan eenieder die zich het afgelopen jaar op welke wijze dan ook heeft ingezet voor onze vereniging, waarbij we trachten bij te dragen om de mooie biljartsport verder te promoten. Verdere informatie betreffende de inhoud van de vergadering wordt met de leden persoonlijk gecommuniceerd door ons secretariaat.

De leden hebben Eric Salemink tevens herkozen om zitting te nemen in het bestuur. Wel hebben we in ons ledenbestand afscheid genomen van Hans Obbink. Deze oud speler van team 6, die vorig jaar nog zijn 25-jarig jubileum vierde, vervolgt zijn biljartcarrière bij BVV ’75. We bedanken hem voor zijn inzet, en wensen hem daar veel plezier. Hier staat tegenover dat we 2 nieuwe leden mogen begroeten, namelijk Albert Nijman en Gerrit Heinen, die beiden overkomen van Blue Lake. Deze bekende gezichten uit onze competitie en het Kersttoernooi gaan meedraaien in team 4, waarbij Albert tevens als reserve is opgegeven voor team 6. Mogelijk kunnen we in dat team ook Gustav Attema weer verwelkomen, maar hij beoordeelt nog of hij voldoende tijd hiervoor vrij kan maken. We wensen ook hier allen een hartelijk welkom en alvast veel plezier in het vorige week gestarte clubkampioenschap. Een definitief overzicht van onze teams en spelers voor het komende seizoen 2022/23 wordt binnenkort op deze site geplaatst.