Keu(vel)nieuws 13 juni 2021 – nr. 3

Sportcafé weer geopend vanaf 5 juni 2021

De berichten van de overheid in de strijd tegen het Corona-virus zijn gunstig. Meerdere malen per week vernemen wij van geplande versoepelingen van het onderlinge contact.

Wij zijn in afwachting van de berichten of en wanneer de competities en de toernooien weer kunnen beginnen. Officieus is de start gepland voor de week van 6 september. Inmiddels hebben de teamleiders al bericht gehad van de wedstrijdsecretaris Cor Zorn of hun team in vergelijking met de start van het vorige seizoen gewijzigd wordt. Wij hopen dat het (nog niet officieel) geplande seizoen 2021-2022 niet zoals de vorige twee seizoenen afgebroken moet worden. Maar mede door de hoge vaccinatiegraad in de Achterhoek (93% is gevaccineerd of laat zich vaccineren) zijn wij optimistisch.

Het Sportcafé is weer geopend en er kan weer worden gespeeld. Met inachtneming van de Corona-afstandsmaatregelen natuurlijk, maar toch. Vanaf 5 juni is weer gelegenheid om te trainen of gewoon weer een partijtje te spelen. Bijzonderheden hoe om te gaan met de Corona-regels en de openingstijden staan op deze website. Houd deze beslist in de gaten, er staat heel veel nuttige en actuele informatie op.


Ledenvergadering van zaterdag 10 juli 2021

Noteer vast in de agenda. Op zaterdag 10 juli houden wij (ook weer Corona-conform) de jaarlijkse ledenvergadering. We beginnen om 14.00 uur. Omdat wij elkaar een heel lange periode niet hebben gezien en gesproken heeft het bestuur besloten iets extra’s te doen in vergelijking met voorgaande jaren. Na de ledenvergadering is er een BBQ, waarbij de partners vanaf 17.00 uur ook zijn uitgenodigd. Zowel de BBQ als de consumpties zijn gratis.  De agenda voor deze ledenvergadering sturen wij jullie binnenkort toe.

Warming Up toernooi en feestavond

Ook hieraan wordt weer gedacht. Het gebruikelijke verloop dient zich weer aan. Gelukkig.

Het overleg met de organisatie heeft plaatsgevonden, en gedacht wordt onder voorbehoud aan zaterdag 21 augustus 2021. Ook daar komen wij met een definitieve planning op terug.

Ten slotte

Nogmaals de Corona-periode. Hoewel er een zekere euforie waar te nemen is in de maatschappij, willen wij stil staan bij hen die in deze periode zijn overleden. Hierbij zijn ook personen, die wij hebben meegemaakt tijdens competities en toernooien. Wij wensen de families alsnog sterkte. Voor de sponsors en ondernemingen die zich met moeite staande hebben gehouden, wensen wij dat er een probleemloze periode aanbreekt, zonder stress over de continuïteit. En voor ons allen, blijf gezond en geniet weer van de “open” maatschappij.


Klik HIER voor onze vorige nieuwsbrief: Keu(vel)nieuws nummer 2, editie 2 maart 2021.