Keu(vel)nieuws 29 september 2020 – nr. 10

Onderstaand vindt u onze actuele nieuwsbrief: Keu(vel)nieuws nummer 10, editie 29 september 2020.


RABO ClubSupport, stemperiode 5 – 25 oktober:

Evenals voorgaande jaren houdt de Rabobank ook dit jaar weer een actie om regionale clubs en verenigingen financieel te ondersteunen. Nu onder een nieuwe naam: Rabo ClubSupport. We kenden deze actie onder de naam Rabo Clubkas Campagne.

Er kan tussen 5 en 25 oktober worden gestemd en ook BV Ons Huis heeft zich voor deze actie weer aangemeld. Iedereen die lid is van de Rabobank mag stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete club en we hopen natuurlijk dat BV Ons Huis tot die favorieten behoort. Heb je wel een rekening bij de Rabobank maar ben je nog geen lid meld je dan alsnog spoedig aan via de website van de Rabobank (na inloggen) zodat je toch nog mee kunt stemmen. Het is uiterst belangrijk dat BV Ons Huis zoveel mogelijk stemmen krijgt, omdat er door de Corona-crisis geplande inkomsten zijn vervallen, zie verder in deze Keuvelnieuws.

Kortom, vergeet niet te stemmen vanaf 5 oktober !

Met een kleine moeite steun je je favoriete club en daarvoor klik je HIER.

Competitie 2020 – 2021:

De competitie is nog maar enkele weken onderweg en voor de 2e keer dit kalenderjaar wordt deze door de Corona-maatregelen van de overheid stilgelegd.

Onderstaand de mail van 29-9-2020 van het District Berkel & Slinge over deze maatregel:

Beste secretarissen, wedstrijdleiders, teamleiders en lokaliteiten,

Naar aanleiding van de verscherpte corona-maatregelen van de overheid, met name het sluiten van de horeca na 22.00 uur, heeft het bestuur van Berkel & Slinge moeten besluiten de competitie vanaf vandaag 29 september tot en met vrijdag 16 oktober stil te leggen. Wat er na deze datum gaat gebeuren is uiteraard afhankelijk van de maatregelen van de overheid. Nadere informatie over het verloop van de competitie volgt nog.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Berkel & Slinge
Fred Kousbroek
Competitieleider Berkel & Slinge

Nog meer consequenties van de Corona-crisis:

Naast het voorlopig stilleggen van de competitie heeft het bestuur van BV Ons Huis in nauw en constructief overleg met de organisatie-commissies de volgende maatregelen genomen voor de traditionele toernooien aan het eind van het jaar en begin van het nieuwe jaar.

Kersttoernooi:

Het Kersttoernooi, steevast een ankerpunt in de jaarlijkse planning en een evenement dat niet meer weg te denken is in de Dinxperlose gemeenschap gaat dit jaar helaas niet door.

Seniorentoernooi:

Het seniorentoernooi is onder voorbehoud verplaatst naar maart 2021.

Indeling biljartserre:

De indeling is tot tevredenheid van velen Corona-proof gemaakt.  Na overleg met de beheerder van het Sportcafé is besloten dat er maximaal 12 personen (teamleden en eventuele toeschouwers) in de biljartserre aanwezig mogen zijn.

Stoelen en tafels mogen niet worden verzet.

Financiële consequenties van de Corona-crisis:

Door het vervallen van het Kersttoernooi ontstaat er een gat in de begroting voor dit jaar. Als het seniorentoernooi eventueel ook niet doorgaat zal dit gat nog groter worden. Beide toernooien zijn belangrijke pijlers onder de financiële huishouding van BV Ons Huis. Maar desondanks hebben we bovengenoemde besluiten moeten nemen. De volksgezondheid heeft de hoogste prioriteit en gelukkig heeft BV Ons Huis vet op de botten om de tegenslagen op te kunnen vangen. Desalniettemin is het van belang mee te doen aan de actie van de Rabobank.

Wij zijn er van overtuigd dat de leden van BV Ons Huis begrip hebben voor de genomen maatregelen en hopen jullie allemaal in een andere tijd weer gezond en wel te ontmoeten.

Bezoek ook regelmatig deze website om op de hoogte te blijven van actuele zaken, of neem eens een kijkje in het archief.


Klik HIER voor onze vorige nieuwsbrief: Keu(vel)nieuws nummer 9, editie 23 augustus 2020.