Keu(vel)nieuws 9 november 2020 – nr. 11


RABO ClubSupport:

Zo zie je maar, met een klein beetje moeite kun je je favoriete club financieel ondersteunen. De Rabo ClubSupport heeft weer een mooi bedrag opgebracht. Dit jaar hebben we € 80.- meer kunnen incasseren dan in 2019.
Allen die BV Ons Huis hebben ondersteund met hun stem, hartelijk dank!


Competitie 2020 – 2021:

De maatregelen ter bestrijding van het coronavirus worden steeds strenger. Onderstaande informatie staat op de site van de KNBB naar aanleiding van de persconferentie van vorige week dinsdag:

“Het bestuur (van de KNBB dus) ziet zich helaas genoodzaakt om alle evenementen en wedstrijden tot 1 januari a.s. af te gelasten”.

Een bevestiging van het district Berkel & Slinge hebben we (nog) niet gehad, maar zonder twijfel zal het district zich conformeren aan dit besluit.

De horeca is ook gesloten, dat geldt dus ook voor onze thuisbasis Sportcafé de Peppel.  Medio december worden de maatregelen voor de horeca heroverwogen. Dat betekent dat we dus zeker tot medio december ook niet in Sportcafé de Peppel terecht kunnen voor een oefenpartijtje, helaas.

Meer Nieuws:

Indien er meer nieuws te melden is over de voortgang van de competitie en de mogelijkheid om weer te kunnen oefenen zullen de leden van BV Ons Huis direct worden geïnformeerd. Voor nu blijf gezond. Er komen betere tijden.

Bezoek ook regelmatig deze website om op de hoogte te blijven van actuele zaken, of neem eens een kijkje in het archief.


Klik HIER voor onze vorige nieuwsbrief: Keu(vel)nieuws nummer 10, editie 29 september 2020.