Jaarverslag competitie, OH3 mist finale

Klik HIER voor het jaarverslag seizoen 2020/21 van ons wedstrijdsecretariaat.

Zoals eerder gemeld is Ons Huis 3 kampioen geworden in de C3D klasse poule 4 en speelde de Districtsfinale op donderdag 12 mei en zaterdag 14 mei in Eibergen bij Café Overkamp.

Hierin nam men het op tegen de overige drie kampioenen van de vier C3 poules, namelijk: De Barbier 2 uit Lievelde, Ivoor 5 uit Groenlo en De Wieke 3 uit Haaksbergen. Tegenover 2 verliespartijen met 4-2 en 6-0 stond helaas slechts 1 overwinning, waardoor men in punten gelijk kwam met De Wieke 3, maar het uiteindelijk op percentage af moest leggen.

Ondanks dat 3 van de 4 teams zich konden kwalificeren voor de Gewestelijke voorronde, houdt het hier helaas op voor team 3. Desondanks mag men terugkijken op een geslaagd seizoen en verdiende eerste plaats in de poule.

Voor meer informatie en uitslagen klik HIER.Namens BV Ons Huis namen dit seizoen 6 teams deel aan de avondcompetitie 2021/22 van de KNBB, uitkomend in district Berkel&Slinge. Iedere speelweek hebben we hier de actueel te spelen wedstrijden geplaatst met aansluitend voor zover bekend de uitslagen.

Voor aanvang van deze laatste ronde had Ons Huis 5 nog een kleine kans om een gooi naar de titel te kunnen doen, echter de eerste plaats is net buiten bereik gekomen. Bij een goed resultaat deze week had men de huidige derde plek kunnen handhaven of zelfs nog kunnen opklimmen naar de tweede plek, echter de 5e plek resteerde uiteindelijk.


De week voorafgaand zijn onderstaande wedstrijden gespeeld:

RondeSpeeldagDatumKlassePouleThuisploegTegenstanderUitslag *
19Donderdag5-meiC33Westenesch 1Ons Huis 54-2


In de laatste speelweek stond onderstaande thuis- en uitwedstrijden gepland:

RondeSpeeldagDatumKlassePouleThuisploegTegenstanderUitslag *
18Maandag25-aprC33Ons Huis 5BCB-Misterpoort 44-2
18Donderdag28-aprC34BCB-Misterpoort 5Ons Huis 42-4
18Donderdag28-aprC43Blue Lake 1Ons Huis 62-4
(* klik op de uitslag om het wedstrijdformulier te bekijken)


Het kan voorkomen dat wedstrijden worden verzet, afwijkend van bovenstaand schema. Het is daarom belangrijk dit altijd te controleren op biljartpoint.